TÆNK STORT – START SMÅT

ET FANTASTISK WEBSITE STARTER MED DEN GODE IDÉ

Din virksomhed har en historie at fortælle. Måske er det historien om et produkt eller en tjeneste. Måske er det om ædel velgørenhed. Uanset din historie har du et publikum, der venter på at høre din unikke historie.

Når du fortæller din historie regner dit publikum med at blive underholdt, engageret og informeret. Det er her effektiv webudvikling og webdesign kommer ind i billedet.

Al historiefortælling starter med en grundlæggende idé – en idé, der skal gennemsyre hele historien, og hele dit website.

DIXI.MEDIA hjælper dig med at skabe et levende og attraktivt website, der effektivt understøtter den historiefortælling du vil ud med.

FRONTEND & VISUELT UDTRYK

DE GODE IDEER OG DIN FORTÆLLING SKAL OMSÆTTES TIL LÆKKERT VISUELT DESIGN

Når du fortæller din historie, spiller dit visuelle design en essentiel rolle. Det visuelle udtryk afgør om dit publikum bliver tiltrukket af dit website – og det tager dem ikke mere end et par sekunder at beslutte sig for om de skal forlade dit website.

Vi ved at et effektivt og godt design skal engagere dit publikum og formidle dén historie du gerne vil ud med på den helt rigtige måde. Vi tror på enkelhed, stilfuldhed og velfungerende funktionaliteter, så brugerrejsen på sitet er flydende og formfuldendt.

DIXI.MEDIA hjælper dig med at skabe et fantastisk visuelt design, der understøtter din fortælling.

BACKEND & TEKNOLOGI

MOTOREN I WEBSITET SKAL VÆRE HØJPOTENT

Et CMS er motoren i dit website og er den teknologiske løsning, der gør det muligt at fortælle din historie ved at organisere og publicere indhold. Vi anbefaler, at dit website laves i CMS-systemet WordPress.

WordPress er verdens mest udbredte CMS-system  og bruges på hele 31% af samtlige websites i hele verden – herunder Facebook, Disney, BBC og Dansk Design Museum. Og ud af alle CMS-websites er det 59 %, der bruger WordPress. Den udbredte anvendelse af WordPress er din garanti for anvendelighed, sikkerhed og brugervenlighed.

DIXI.MEDIA udvikler primært websites i WordPress fordi vi mener det er den bedste løsning for langt de fleste. WordPress er også nemt for dig at bruge når du selv skal organisere og publicere indhold.

Vi bruger WordPress fordi det er…

ANALYSE OG KRAVSPECIFIKATION

DET GODE WEBSITE HAR BRUG FOR EN ANALYSE OG KRAVSPEFICIKATION

Udvikling af et nyt og velfungerende website kræver, at man har gjort sig rigtig mange overvejelser om hvad websitet skal kunne, hvordan det skal se ud og hvem det skal henvende sig til m.m.

Vi tilbyder at hjælpe med at analysere og beskrive behov og krav til et nyt website. Enten, hvis man ønsker DIXI.MEDIA til at udvikle websitet efterfølgende eller hvis man ønsker professionel assistance til udredning og afklaring af en webindsats, hvor man ønsker at have en professionel rådgiver med på sidelinien.

ANALYSE & KRAVSPECIFIKATION

kr.2995,-(fra)
  • INDEHOLDER

FORBEREDT TIL MOBILE ENHEDER

MOBILVENLIG VISNING AF WEBSITES ER ESSENTIELT

Sidste år kom 52 % af al internettrafik fra mobile enheder og tallet forventes at stige. Det stiller krav til udviklingen af websites, der både skal virke på computere, smartphones og tablets.

Mobilvenlighed er nu også en parameter for Google og du ryger langt ned i søgeresultaterne, hvis dit website ikke er optimeret til forskellige visninger.

DIXI.MEDIA udvikler responsive websites så visning af indhold automatisk tilpasses til alle slags enheder.

PRISER PÅ WEBUDVIKLING

Et fantastisk website behøver ikke at koste alverden
DIY PRO PREMIUM SPECIAL

4.995,-

19.995,-

28.995,-

???

BESTIL
BESTIL
BESTIL
BESTIL
INDEHOLDER INDEHOLDER INDEHOLDER INDEHOLDER
CMS
Hjælp til køb af tema
Kontaktformular
1 side med leveret indhold
Løsningen til dig, der gør det selv.
CMS
Backup
SEO-klargøring
1 kontaktformular
5 sider med leveret indhold
Hjælp til køb af visuelt design
5 timers tilpasning af visuelt design
CMS
Sikkerhedssystem
Backup
SEO-klargøring
1 kontaktformular
10 sider med leveret indhold
Hjælp til køb af visuelt design
10 timers tilpasning af visuelt design
Specielt udviklet
Avanceret funktionalitet
Sikkert
Brugervenligt
SEO-klargøring
Mulighed for webshop
Andre funktioner

Kan tilkøbes

Andre funktioner

Kan tilkøbes

Andre funktioner

Kan tilkøbes

Andre funktioner

Efter aftale

Hosting

Tilkøb
Migrering som tilkøb

Hosting

Tilkøb
Migrering som tilkøb

Hosting

Tilkøb
Migrering som tilkøb

Hosting

Tilkøb
Migrering som tilkøb

Supportaftale

Kan tilkøbes

Supportaftale

Kan tilkøbes

Supportaftale

Kan tilkøbes

Supportaftale

Kan tilkøbes

Tryghedsaftale

Kan tilkøbes

Tryghedsaftale

Kan tilkøbes

Tryghedsaftale

Kan tilkøbes

Serviceaftale

Kan tilkøbes

*Priser er angivet uden moms
** Der opkræves særskilt betaling for hosting-løsninger jvf. priserne. Der opkræves betaling for oprettelse og opsætning af hosting.
*** Køb sker i henhold til DIXI.MEDIAs handelsbetingelser

TRYGHEDSAFTALE

Vi tilbyder løbende at sikre, at dit website kører godt og sikkert. Ved at indgå en Tryghedsaftale holder vi konstant øje med, at dit website fungerer, at funktionalitet og plugins er opdateret, og at opdateringer af WordPress m.m. blive installeret og justeret. Med en Tryghedsaftale kan du slippe for unødige bekymringer.

TRYGHEDSAFTALE

kr.498,-pr./md.
  • INDEHOLDER

SUPPORTAFTALE

Med en supportaftale får du mulighed for at trække på DIXI.MEDIA i op til fem timer om måneden. Du kan bruge supportaftalen til at få hjælp til at publicere indhold, tilpasse funktioner og visuelt design, kontakte os med problemer – kort sagt alt, hvor du har brug for vores hjælp til dit website. Med en supportaftale er du aldrig alene med udfordringerne.

SUPPORTAFTALE

kr2995,-pr./md.
  • INDEHOLDER

FRA IDE TIL FÆRDIGT WEBSITE

SÅDAN ARBEJDER VI

DIXI.MEDIA ønsker at hjælpe dig så du kan formidle den historie du ønsker at komme ud med. Vi starter naturligvis med et godt møde for at tage fat på de store spørgsmål om hvorfor, hvad, hvordan, ønsker, drømme og forventninger til en løsning. Der er kaffe til mødet. 

På mødet indkredser vi din idé. Det er ideen, der skal omsættes til funktionalitet og visuelt design, så din fortælling gøres levende.

Vi tager din idé nænsomt til os, analyserer og laver en kravspecifikation, der justeres indtil du oplever, at projektet er helt rigtig. Derefter går vi igang med at involvere, udvikle, tilpasse og teste systemet – og så ender vi op med en prototype.

Prototypen testes af med brugere, og erfaringer opsamles og indarbejdes. Derefter afleveres websitet og det er tid til housewarming. Vi giver en flaske champagne til at fejre det med.

Workflow

MØDE
ANALYSE OG KRAVSPECIFIKATION
PRODUKTION
TEST
LEVERING

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os