Velkommen til (re)launch af DIXI.MEDIA – dit kommunikations- og webbureau.

Vores oprindelige virksomhed, Momomodo, trængte til en gentænkning og udvikling. Tiden går og erfaringer kommer til, og efter mange overvejelser besluttede vi at afvikle Momomodo til fordel for DIXI.MEDIA.

Hvor Momomodo i udgangspunktet var et webbureau så er DIXI.MEDIA meget mere. Under mottoet “Levende ord – ærligt talt” er DIXI.MEDIA et bredspektret kommunikationsbureau, hvor vi kan levere mange flere ydelser og løsninger til vores kunder.

Løsningerne spænder vidt; generel kommunikation, magasinudvikling, online marketing, webudvikling og hosting, dronefoto/video, undervisning, policy- og anden rådgivning.

DIXI.MEDIA trækker på in-house kompetencer og har en række fast tilknyttede eksperter. Som kunde kan man derfor stolte på, at opgaverne bliver løst professionelt og til tiden.

Ambitionerne for DIXI.MEDIA er høje. Et af tiltagene er også, at vi gerne vil dele ud af vores viden. Man kan derfor løbende følge med i nyheder og blogindlæg, hvor vi fortæller om det vi går rundt og laver, og som andre kan bruge til at blive bedre til at kommunikere.

Vi glæder os til samarbejdet med eksisterende og kommende kunder.

Og husk: Vi byder gerne på en kop kaffe. Skal du have med eller uden mælk?

Bedste hilsner

Lars & My

Lars og My fra DIXI.MEDIA.