SEO- & SEM-OPTIMERING DER SKABER RESULTATER

SEO ER EN FORKORTELSE AF “SØGEMASKINE OPTIMERING” OG BESKRIVER PROCESSEN MED AT FÅ RELEVANT TRAFIK FRA “GRATIS”, “ORGANISKE”, “REDAKTIONELLE” ELLER “NATURLIGE” SØGERESULTATER PÅ SØGEMASKINER.

Hvor SEO (search engine optimization) handler om at ranke højt i søgeresultater så handler SEM (search engine marketing) om, hvordan man kan købe annoncer for at skabe trafik.

SEO handler om organisk trafik. Det er enhver kvalitativ trafik, som man ikke betaler for. Det er indlysende at arbejde for at opnå meget organisk trafik.

SEM handler om uorganisk trafik og udgør en betragtelig del af mange virksomheders markedsføringsbudget. Betalt trafik er en nødvendighed og skal suppleres af flere andre initiativer til markedsføring.

Både SEO og SEM er nødvendige indsatsområder, hvis kunder skal finde dit website og købe dine varer/ydelser.

DIXI.MEDIA hjælper dig med at optimere din online markedsføring og arbejder professionelt med både SEO og SEM.

ANALYSE

FOR AT FÅ SUCCES MED ONLINE MARKEDSFØRING ER DET ESSENTIELT, AT LAVE EN GRUNDIG ANALYSE AF ET WEBSITES PERFORMANCE, MARKEDET OG KONKURRENTERNE.

Grundlaget for at udføre SEO- og SEM-optimering er en grundig analyse af kundens website, markedet og aktuelle tendenser.

DIXI.MEDIA laver også en analyse på konkurrenter, så den rette strategi kan udarbejdes. Vi udpeger mål og indsatser som vil give effekt på søgeresultaterne.

STRATEGIEN STYRER INDSATSERNE

MED ANALYSEN FÆRDIGGJORT ER NÆSTE SKRIDT EN STRATEGI, DER SÆTTER RAMMEN FOR, HVOR DER SKAL UDVIKLES OG SÆTTES IND.

Strategien indeholder en række indsatsområder, anbefalinger og optimeringsmuligheder, og berører også budget. Det kan koste mange penge at komme helt til tops og det er nemt at spilde mange penge, hvis indsatserne prioriteres forkert.

Strategien er fundamentet, der skal sikre, at der træffes kloge beslutninger om indsatser.

DIXI.MEDIAs ekspertise er din bedste garanti for, at indsatser og ressourcer anvendes bedst muligt.

TEKNISK OPTIMERING

SEO HANDLER OGSÅ OM TEKNIKKEN BAG DIT WEBSITE. DET HANDLER OM VALG AF CMS, TEKNISK OPSÆTNING, ORGANISERING AF WEBSITET M.M.

Det er vigtigt at have et godt CMS-system hvor hastigheden er i top. Siden skal responsivt kunne vises både på computer, tablet og mobil.

Det er nødvendigt, at websitet er gennemarbejdet og af høj unik kvalitet. Den tekniske konstruktion af websites skal være professionel og selvom man ikke kan se det, så er en række bagvedliggende tekniske elementer af afgørende betydning for Googles ranking.

DIXI.MEDIA optimerer teknisk SEO på dit website. For at gøre det helt optimalt anbefaler vi, at udvikling og hosting sker hos os, da vi så kan komme helt rundt om alle facetter af din tekniske SEO.

VIL DU HAVE ET GRATIS TEKNISK SEO-TJEK?

ONSITE OPTIMERING

ONSITE OPTIMERING FOREGÅR PÅ SELVE WEBSITET OG ER FUNDAMENTET FOR AT FORBEDRE GOOGLES RANKING.

Når analyse og strategi er udarbejdet skal websitet optimeres, så det placeres så højt som muligt hos Google. En dårlig placering kan ganske enkelt umuliggøre at få kunder ind i butikken, og dermed forhindre salg af varer/ydelser. Det svarer lidt til at have en butik på Strøget og have bygget en stor mur op foran indgangsdøren.

DIXI.MEDIAs onsite-optimering forbedrer dit websites placering hos Google og skaber dermed bedre mulighed for salg.

OFFSITE OPTIMERING

GOOGLE ØNSKER AT LEVERE DE MEST RELEVANTE SØGERESULTATER TIL BRUGERE, DER SØGER EFTER NOGET SPECIFIKT. OFFSITE OPTIMERING HANDLER OM AT ARBEJDE MED KVALITET SÅ SITET OPNÅR EN BEDRE PLACERING HOS GOOGLE.

Linkbuilding, popularitet, relevans, autoritet og troværdighed er nogle af de ting Google inddrager i algoritmerne for at vurdere kvaliteten af et website.

DIXI.MEDIAs offsite-optimering arbejder med at udnytte Googles algoritmer så kundens website placeres højere i søgeresultaterne.

FÅ EN GRATIS SEO-ANALYSE

Kontakt os nu og få en gratis SEO-analyse og rådgivning om, hvordan du forbedrer din placering hos Google.

KLIK FOR AT FÅ GRATIS SEO-ANALYSE