FÅ KUNDER I BUTIKKEN

ONLINE MARKEDSFØRING HAR STOR BETYDNING FOR OM DIN VIRKSOMHED BLIVER SET. DER ER MEGET DER SKAL ARBEJDES MED, NÅR DU VIL MARKEDSFØRE DIN VIRKSOMHEDS PRODUKTER OG YDELSER ONLINE.

Online Markedsføring dækker over emner som SEO og SEM, sociale medier, nyhedsbreve, foto/videomarkedsføring, webanalyser og meget mere.

Desværre er det ikke nok at have et flot website med lækre billeder, interessante tekster og spændende indhold. Hvis dine potentielle kunder ikke finder frem til dit website, køber de ikke dine produkter/ydelser. Så enkelt kan det siges.

DIXI.MEDIA hjælper dig med lave den mest optimale online markedsføring så du får (endnu flere) kunder og endnu mere for pengene

SEO & SEM

SEO & SEM ER TERMER, DER DÆKKER OVER INDSATSEN MED AT FÅ RELEVANT TRAFIK TIL DIT WEBSITE FRA SØGEMASKINER. GRUNDLÆGGENDE HANDLER SEO & SEM OM AT FÅ KUNDER I BUTIKKEN OG ER EN ABSOLUT NØDVENDIG INDSATS.

Hvor SEO (search engine optimization) handler om at ranke højt i søgeresultater så handler SEM (search engine marketing) om, hvordan du kan købe annoncer for at skabe trafik.

SEO handler også om websitets tekniske opsætning, valg af CMS-system, organisering af indhold og meget mere.

Både SEO og SEM er nødvendige indsatsområder, hvis kunder skal finde dit website og handle hos dig.

DIXI.MEDIAs ekspertise i online markedsføring er din bedste garanti for, at indsatser og ressourcer anvendes bedst muligt.

Læs mere om SEO & SEM

SOCIALE MEDIER

I GENNEMSNIT BRUGER DANSKERNE 3,5 TIME OM DAGEN PÅ FORSKELLIGE SOCIALE MEDIER. SOME ER I DEN GRAD BLEVET EN TIDSRØVER FOR DE FLESTE, SÅ HVORFOR IKKE UDNYTTE DET?

På de sociale medier er der ubegrænsede muligheder for at gøre din virksomhed synlig og dermed rigtig mange muligheder for salg.

Uanset om dit fokus er på annoncering eller content marketing, er det essentielt, at din reklame vises på det helt rigtige tidspunkt og til de rigtige personer. Ellers spilder du bare dine penge.

Markedsføring på de sociale medier kan gøres meget specifik og målrettet til lige præcis de personer du ønsker skal se dine produkter og/eller ydelser.

DIXI.MEDIA hjælper dig på de sociale medier, uanset om du stadig er i overvejelsesfasen eller om du har været SoMe-aktiv i lang tid.

NYHEDSBREVE

NYHEDSBREVE ER ET GODT REDSKAB TIL AT ØGE SALG

Markedsføring med nyhedsbreve handler om, at virksomheder sender information og produktspecifik indhold ud i en e-mail. Modtager af nyhedsbrevene er abonnenter, oftest tidligere kunder, der har skrevet sig op til at få nyheder fra virksomheden.

Online-virksomheder bruger nyhedsbreve til at fastholde kundernes opmærksomhed, til at positionere sig som en autoritet på virksomhedens område og til at informere modtagerne om produkter de kan købe.

DIXI.MEDIA hjælper dig med at komme igang med nyhedsbreve, så du kan øge din omsætning.

FÅ EN GRATIS KONSULTATION OM ONLINE MARKEDSFØRING

Kontakt os nu for at høre, hvordan du bruger online markedsføring optimalt for at forbedre din virksomheds online performance.

KLIK FOR AT FÅ GRATIS KONSULTATION