Lidt om hvem vi er

DIXI.MEDIA ER ET AMBITIØST KOMMUNIKATIONS,- PR,- MARKETINGS-, WEB-, OG FORRETNINGSUDVIKLINGSBUREAU M.M. – OG VI ER PÅ MANGE MÅDER ET KOMMUNIKATIONSMÆSSIGT BUREAU OF CHANGE.

Vi skaber de forandringer, der er nødvendige for at vores kunder kan være på forkant med morgendagens forretningsmæssige udfordringer. Det gælder kommunikation, strategi, produktudvikling, web, organisation og ledelse.

Tænk på DIXI.MEDIA som din helt egen toptunede mediepartner. Vi hjælper dig effektivt så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneopgave, og vi arbejder for din vækst og værdiskabelse.

Vores kunder er virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder. Indimellem arbejder vi med professionelle enkeltpersoner som politikere, skuespillere og musikere m.fl. Vi har hjemme på Stevns og løser opgaver i hele Danmark.

Praktiske oplysninger

DIXI.MEDIA
Broveshøjvej 19

4673 Rødvig

Mail: info@dixi.media
Telefon: 33 60 88 50

CVR.nr. 39334909
Bank: Nordea Erhverv

Og noget om vores mission og værdier

Vores mission:

DIXI.MEDIA er sat i verden for at hjælpe virksomheder og organisationer med at præstere og maksimere deres impact – og for at gøre en forskel i en verden, der kalder på virksomheder, der tager ansvar for fremtiden, har modet til at gå forrest, er engageret i samfundets udvikling og tager initiativ til at forandre gennem kommunikations- og medieløsninger.

Vi gør en forskel for vores kunder, så de oplever reel værdiskabelse i deres opgaveløsning. Vi hjælper vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger om medier og kommunikation i bredeste forstand, og rådgiver om, hvordan de bedst muligt kan få deres budskaber ud på en levende måde – ærligt og redeligt.

Vi er et eftertragtet medie- og webbureau, og vores kunder og samarbejdspartnere profiterer reelt af vores ekspertise og unikke know-how.

Vores værdier:

Integritet: Fordi vi siger hvad vi mener og mener hvad vi siger.

Ansvar: Fordi vi går hele vejen for vores kunder og vores kunder kan føle sig trygge ved at lægge deres medie- og webopgaver hos os.

Mod: Fordi fantastiske medie- og webløsninger kræver nytænkning og modet til at gå nye veje.

Engagement: Fordi vores kunder skal mærke, at vi er oprigtigt interesseret i dem, deres opgaveløsning og deres behov.

VORES HISTORIE

VI SKABER FORANDRINGER OG VÆRDI GENNEM PROFESSIONELLE MEDIE- OG WEBLØSNINGER.

DIXI.MEDIA er sat i verden for at gøre en forskel for de virksomheder, organisationer og personer, der nærer et ønske om at udvikle og forny deres forretning gennem en styrket kommunikations- og medieindsats. Vi er dedikerede til at være vores kunders bedste rådgivere; vi udfordrer, sparrer og skaber løsninger med effekt.

Vi tror på, at den gode forretning og det gode samarbejder kommer når man bidrager med noget, der gør en afgørende forskel. Dén forskel skal DIXI.MEDIA være og vores kunder skal opleve, at de får en unik og værdiskabende hjælp, som de ikke anede de havde brug for.

DIXI.MEDIA er grundlagt i Rudersdal i Nordsjælland. I dag er virksomheden flyttet Sydsjælland, hvor vi har domicil ved Stevns Klint og i det smukke landskab, der kendetegner sydøstdanmark. Her hersker en udpræget grad af pionerånd, der matcher DIXI.MEDIAs ønske om at skabe resultater og tage ansvar for vores lokalsamfund.

I tråd hermed har vi valgt at støtte op om den stærke indsats, der foregår i regi af UNESCO World Herritage, hvor Stevns Klint for nogle år siden blev udpeget som særligt verdensarvsområde. Verdensarven handler blandt andet om, at man i Stevns Klint kan se sporene af det meteornedslag, der for 65 mil. år siden udryddede dinosaurerne, og en masse andre dyrearter.

Placeret i de verdenshistoriske rammer skaber DIXI.MEDIA forandringer med en bred vifte af aktiviteter, hvor vi hjælper virksomheder, organisationer og myndigheder m.fl. med at være på forkant med fremtiden.

Mød teamet – The Dixies

LARS ELDRUP
CEO
lars@dixi.media

EVA ROSE WALDORFF
Kommunikation
eva@dixi.media

SUNE RODT
Foto & Video
sune@dixi.media

DIXI.MEDIA har bistået os med at designe og producere vores helt fantastiske hjemmeside!! Siden er gennemarbejdet ned til mindste detalje med stor professionalisme – fra grafik til layout og billedbehandling m.m.
Vi har meget stor glæde af løbende at samarbejde og sparre med DIXI.MEDIA, omkring vores virksomheds kommunikation, markedsføring, ledelse og forretningsudvikling. Vi giver derfor DIXI.MEDIA de allerbedste anbefalinger!

Per Ove Poulsen /Unit One

DIXI.MEDIA leverer stærke løsninger til web, hosting, markedsføring og kommunikation, som vi har haft stor glæde af.

Unit One er med DIXI.MEDIA også blevet ledt ind i den digitale verden. Konverteringen fra traditionel markedsføring til digital er en proces vi ikke ville kunne klare uden virkelig professionel hjælp fra DIXI.MEDIA.

Per Ove Poulsen, UNIT ONE

DIXI.MEDIA har lavet en meget flot og personlig hjemmeside til mig, der også har inkluderet fotografering og video.

DIXI.MEDIA var både lydhøre og udfordrede mig med, hvordan en meget personlig hjemmeside kan se ud. Jeg fik præsenteret muligheder og blev behandlet med pli og professionalisme. Min hjemmeside er flot og meget ”mig”!

I forbindelse med opstart af mit firma, havde jeg behov for hjælp til opsætning af hjemmeside, samt kommunikations- og ledelsesrådgivning. DIXI.MEDIA leverede et fantastisk stykke arbejde ved bl.a. hurtigt at sætte sig i mit sted.

DIXI.MEDIAS erfaring og viden indenfor området, gør at jeg til enhver tid, på det varmeste, kan anbefale dem til andre.

Søren Seldrup, JURITAS

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os