KOMMUNIKATION MED EFFEKT

FOR ALLE, DER HAR NOGET PÅ HJERTE, ER DET ESSENTIELT AT FÅ BUDSKABERNE RIGTIGT UD – FORTÆLLINGEN SKAL GIVE MENING PÅ DEN RIGTIGE MÅDE.

Din virksomhed har en historie at fortælle. Måske er det historien om et produkt eller en tjeneste. Måske er det om at gøre en forskel for andre. Uanset din histories indhold har du et publikum, der venter på at høre din unikke historie.

Al historiefortælling starter med en grundlæggende idé – en idé, der skal gennemsyre alt du bruger af virkemidler. Når du fortæller din historie regner dit publikum med at blive underholdt, engageret og informeret.  Der er mange krav, der skal imødekommes.

DIXI.MEDIA hjælper i alle kommunikationsfaserne og tilbyder praktisk hjælp til opgaverne. Vi laver alt fra strategier, journalistiske artikler og det tekst-mæssige rugbrødsarbejde. Vi tror på levende kommunikation og ærlig tale, som dét der skaber resultater.

RÅDGIVNING

STRATEGIER, KRISER, FORANDRINGER, UNDERVISNING & GENEREL RÅDGIVNING

Kommunikation kan være en svær en, som man siger. Ihvertfald, hvis du står midt i en travl hverdag og har fokus på virksomhed, drift, kunder og resultater. Derfor er det godt at have en fast samarbejdspartner, der kan rådgive og hjælpe med alt dét, der ellers ikke har fokus i hverdagen.

Vi ved, at effektiv og god kommunikation skal engagere dit publikum og formidle dén historie du gerne vil ud med på – den helt rigtige måde. Vi tror på præcision, sammenhæng, dybde og højde.

DIXI.MEDIA rådgiver dig med alt omkring kommunikation – uanset hvor skoen trykker.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE DIG MED DINE KOMMUNIKATIONS- OG MEDIEBEHOV?

STRATEGI & PLANER

UDVIKLING OG GENNEMFØRELSE AF STRATEGIER OG PLANER

En kommunikationsstrategi hjælper dig med at prioritere de kommunikationsindsatser, der gør den største forskel for din virksomhed, og som fungerer i en travl hverdag. Strategien skal ikke været et forkromet skrivebordspapir – den skal være en præcis og kort to-siders ramme for hvorfor, hvad, til hvem, hvor, hvorhenne, hvornår og hvordan kommunikationsindsatserne skal foregå.

Strategien sikrer, at jeres kommunikation tager afsæt i målgrupper, medier, produkter, buskaber og virksomhedens værdier. Der skal være en ensartethed i alle indsatser, og der skal være en særlig tone i alt der bliver kommunikeret.

DIXI.MEDIA hjælper med at sætte mål og retning på din kommunikation.

PRODUKTION & REDAKTION

NÅR DER SKAL LAVES GODT INDHOLD

Letlæselige og kundervenlige tekster er svært at lave når man som forfatter har stor stor teknisk indsigt og viden om et produkt, der skal sælges. Så er der en tendens til at ville have alle detaljerne med med stor risiko for, at læserne ikke forstår budskaberne.

DIXI.MEDIA producerer tekster med modtager- og kundefokus. Vi tager afsæt i dét, der skaber værdi for modtagerne/kunderne, så de forstår essensen af budskabet.

  • Artikler
  • Betjeningsvejledninger
  • Brochuretekster
  • Nyhedsbreve
  • Pressemeddelelser
  • Produktblade
  • Reklamer
  • Salgsbreve
  • Webtekster
  • … og meget mere

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os