FORDELE VED VORES HOSTING

Professionel hosting til fair priser

DIXI.MEDIA tilbyder professionelle løsninger til seriøse hostingbehov. Løsningerne er managed hosting – administreret hosting. Det betyder, at vi individuelt og manuelt tager os af alle vores kunders løsninger. Vores kunder får også eget kontrolpanel og kan administrere opsætningen, hvis der er behov for det.

Vores hosting-løsninger kan ikke sammenlignes med de discount-løsninger som ellers oversvømmer markedet. Discount er billigt og kvaliteten er også derefter når man skal dele plads og hastighed med tusindvis af andre brugere.

Er man en professionel bruger er det essentielt at hostingen er i topklasse. Det har betydning for kvaliteten i hverdagen og for hvordan Google ranker et site i søgeresultater. Er du seriøs med din virksomhed skal du istedet vælge professionel administreret hosting – som den DIXI.MEDIA tilbyder.

Bestil hosting Læs om vores datacenter

3 TING DU BØR VIDE

PRO BASIC
Kr. 149,-
pr.md v/12 mdr.

Velegnet til mindre sites

5 GB plads
Fri trafik
PHP/MySQL
Flere domæner
POP3-mail
SSL
Antivirus
Antispam
Webmail
Daglig backup

Oprettelse 99,-
BESTIL
PRO PREMIUM
Kr. 199,-
pr.md v/12 mdr.

Perfekt til WordPress-sites

10 GB plads
Fri trafik
PHP/MySQL
Flere domæner
POP3-mail
IMAP-mail
SSL
Antivirus
Antispam
Webmail
Daglig backup

Oprettelse 99,-
Bestil

 

Ønsker du professionel hosting?

Kontakt os og fortæl om din nuværende hosting og dine behov, så finder vi en løsning.

 

HVORFOR VÆLGE VORES HOSTING?

Vores hosting dækker alle professionelle behov

OM VORES DATACENTER

Med et state-of-the-art datacenter tilbyder vi en række hosting- og webhotelløsninger til virksomheder og organisationer, der kombinerer de optimale kvalitetskrav med nogle af markedets skarpeste priser.

Datacentret er koblet op med ultra-hurtig dataforbindelse og serverne kører med solidt kraftoverskud. Brugeroplevelsen er derfor mange gange bedre end hvad man ellers finder hos traditionelle hosting-virksomheder.

Vi tilbyder kun professionel hosting-services. Det betyder kort sagt, at vi ikke overfylder vores servere med tusindvis af kunder, der skal deles om den samme lille server og internetforbindelse. Det har betydning for din sides hastighed, responstider og på brugernes oplevelse af din side – men også din ranking og performance hos søgemaskinerne. Derfor er professionel hosting et must-have også af SEO-årsager.

Al data hostet i vores datacenter er efter alle kunstens regler sikret mod nedbrud og hacking. Al trafik kan køre krypteret og det er gratis at installere SSL-certifikat. Datacentret lever op til alle regler om beskyttelse af data (GDPR).

Løbende backup er livsvigtigt for at være sikker på, at et website og mails kan rekonstrueres, hvis uheldet har været ude. Vi foretager daglig backup, der gemmes i 14 dage