1. KLASSES DATACENTER

DIXI.MEDIA TILBYDER HOSTING- OG CLOUDLØSNINGER MED TOP-PROFESSIONELT DANSK DATACENTER

DIXI.MEDIA er optaget af, at vores kunder kan vide sig sikre på, at vores cloud-løsninger er det bedste valg. Vi ved, at for vores kunder er stabilitet, sikkerhed, hastighed og support de vigtigeste parametre når der skal vælges en løsning til virksomhedens digitale drift.

Vi giver derfor her et overblik over og indblik i, hvordan DIXI.MEDIA som hostingpartner sikrer vores kunder hurtige, sikre og stabile hostingløsninger – og support når det er nødvendigt.

SIKKERHED

SIKKERHED HANDLER BÅDE OM DATASIKKERHED MEN OGSÅ OM FYSISK SIKKERHED OG PROCEDURER

For at opnå optimal sikkerhed er der mange elementer, der skal være under total kontrol. De to hovedområder er:

Fysisk sikkerhed handler om hvem der har adgang til datacenteret, indbrudsrisici, adgangskoder, overvågning og vagtprocedurer-

Datasikkerhed handler om backup, antivirus, firewalls, netværkssikkerhed, modstandsdygtighed over for hackerangreb og lignende.

Ernst & Young gennemgår, kontrollerer og godkender årligt, som et eksternt og uafhængigt revisionsselskab, vores datacenters aktuelle sikkerhedspolitikker og procedurer.

STABILITET

STABILE HOSTING- OG CLOUDLØSNINGER ER LIVSVIGTIGT

Målsætningen for alle datacentre er en oppetid tæt på 100 %. Vores oppetid er på 99,95 %. Mindre driftforstyrrelser og tvungen nedetid pga. opdateringer mv. gør, at vi kommer lige under de 100 %.

Planlagt vedligehold sker som hovedregel ved midnat. En bemandet vagtordning vil kunne tage sig af uforudsete hændelser 24/7/365.

DIXI.MEDIAS kunder kan derfor vide sig sikre på, at deres hosting- og cloudservices er i trygge hænder.

HASTIGHED

HASTIGHED HAR AFGØRENDE BETYDNING

Mængden af fysiske kræfter og ressourcer på en server har betydning for ydeevnen, men en afgørende faktor for den reelle visning af webshops og websites handler også om, hvorvidt serveren er fyldt til bristepunktet med kunder og løsninger, der belaster forbindelsen.

Discounthosting presser for mange kunder ind på samme server og det medfører ustabilitet og lange svartider. Det generer kunder og giver en dårlig ranking hos Google.

DIXI.MEDIAs hosting- og cloudløsninger er professionelle og opsat så de yder optimalt og hurtigt. Vi har simpelthen færre brugere på per server end discountløsningerne. Du vil altså kort sagt kun opleve begrænsninger som følge af din egen internetforbindelse.

SUPPORT

VI ER TILGÆNGELIGE NÅR BEHOVET OPSTÅR

For virksomheder og organisationer er det afgørende, at det er muligt at få support. Selvom vores løsninger ofte ikke kræver support så ved vi godt, at ting nogen gange kan drille.

Derfor er vi tilgængelige og klar til at hjælpe på telefon, mail eller hos vores kunder.

Som kunde hos DIXI.MEDIA kan man klare meget selv men vi ved også, at mange af vores kunder helst er fri eller absolut ikke ønsker at få fingrene ned i konfiguration af mails, hjemmeside, backup osv.

Vi opsætter derfor alt manuelt og laver ændringer efter vores kunders ønsker og behov, så tingene bare virker.

God support skaber glæde hos vores kunder – og derfor også hos os!

VIL DU VIDE MERE OM VORES VORES HOSTING- OG CLOUDSERVICES?

Kontakt os nu for at høre, hvordan vores hosting- og cloudservices kan skabe værdi for dig

KONTAKT OS NU