HOSTING & WEBHOTEL

DIXI.MEDIA tilbyder professionelle løsninger til seriøse hostingbehov. Løsningerne er managed hosting – administreret hosting. Det betyder, at vi individuelt og manuelt tager os af alle vores kunders løsninger. Vores kunder får også eget kontrolpanel og kan administrere opsætningen, hvis der er behov for det.

Vores hosting-løsninger kan ikke sammenlignes med de discount-løsninger som ellers oversvømmer markedet. Discount er billigt og kvaliteten er også derefter når man skal dele plads og hastighed med tusindvis af andre brugere.

Er man en professionel bruger er det essentielt at hostingen er i topklasse. Det har betydning for kvaliteten i hverdagen og for hvordan Google ranker et site i søgeresultater. Er du seriøs med din virksomhed skal du istedet vælge professionel administreret hosting – som den DIXI.MEDIA tilbyder.

PRISER

BASIC

kr.149,-pr.md
  • Oprettelse 99,-
  • INDEHOLDER:

PREMIUM

kr.199,-pr.md
  • Oprettelse 99,-
  • INDEHOLDER:

ULTRA

kr.299,-pr.md
  • Oprettelse 99,-
  • INDEHOLDER:

SPØRGSMÅL & SVAR

Vores tre webhoteller adskiller sig i mængden af plads, antal databaser, mængden af mail-konto og muligheden for kalender- og kontaktpersonfunktion.

Alle vores hostingløsninger er ultra-professionelle og sker på samme slags IT-infrastruktur.

Vores ULTRA-løsning er lynende hurtig og giver et brutalt overskud af styrke til krævende CMS-baserede løsninger. Herudover indeholder løsningen kalender- og adressekartoteksfunktion, der både kan være private og delte. ULTRA-løsningen er derfor en skarp skarp mulighed for at få den stærkeste webhosting og samtidig få attraktive funktioner, der kan erstatte eksempelvis Microsoft Exchange-løsninger.

Ja, du kan til enhver tid opgradere eller nedgradere. Du skal dog være opmærksom på, at du mister funktioner og plads når du nedgraderer.

Ja, det gør det. Har du en en løsning med indbygget e-mail, kalender og kontaktpersoner virker det på alle dine enheder. Du er derfor ikke begrænset til at bruge løsninger fra Apple, Google eller Microsoft – her får du en ægte tværfunktionel løsning.

Ja, vi tager os af det praktiske. Skal du have overført indhold på et eksisterende website og/eller e-mail konti, så kan vi også hjælpe med det.

Ja. Vi laver administreret hosting så vi har ingen automatiseret bestillingsformular til domæner. Bestil dit produkt nedenfor og vi kontakter dig for at få dine domæneønsker opfyldt.

Med et state-of-the-art datacenter tilbyder vi en række hosting- og webhotelløsninger til virksomheder og organisationer, der kombinerer de optimale kvalitetskrav med nogle af markedets skarpeste priser.

Datacentret er koblet op med ultra-hurtig dataforbindelse og serverne kører med solidt kraftoverskud. Brugeroplevelsen er derfor mange gange bedre end hvad man ellers finder hos traditionelle hosting-virksomheder.

Vi tilbyder kun professionel hosting-services. Det betyder kort sagt, at vi ikke overfylder vores servere med tusindvis af kunder, der skal deles om den samme lille server og internetforbindelse. Det har betydning for din sides hastighed, responstider og på brugernes oplevelse af din side – men også din ranking og performance hos søgemaskinerne. Derfor er professionel hosting et must-have også af SEO-årsager.

BESTIL DIT WEBHOTEL HER

SIKKERHED

Al data hostet i vores datacenter er efter alle kunstens regler sikret mod nedbrud og hacking. Al trafik kan køre krypteret og det er gratis at installere SSL-certifikat. Datacentret lever op til alle regler om beskyttelse af data (GDPR).

Løbende backup er livsvigtigt for at være sikker på, at et website og mails kan rekonstrueres, hvis uheldet har været ude. Vi foretager daglig backup, der gemmes i 14 dage.

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os