Loading...
HOSTING & CLOUD2018-10-19T10:14:34+00:00

HOSTING & CLOUD-SERVICES

DIXI.MEDIA tilbyder ultra-professionelle cloud-services med løsninger til webhosting, mailhosting, Microsoft Office 365 + OneDrive, Microsoft Hosted Exchange, Remote Backup og Cloud Drive.

Løsningerne er professionelle managed hosting – administreret hosting. Det betyder, at vi individuelt og manuelt tager os af alle vores kunders løsninger.

Vores hosting-løsninger kan derfor ikke sammenlignes sammenlignes med de discount-løsninger som ellers oversvømmer markedet.Discount er billigt og kvaliteten er også derefter, når man skal dele plads og hastighed med tusindvis af andre brugere. Er du seriøs med dine hosting- og cloud-behov skal du istedet vælge professionel managed hosting – som DIXI.MEDIA.

Ofte stillede spørgsmål

Cloud-baseret services er når de services man ellers ville købe, og opsætte på eget fysisk udstyr, flyttes til internettet. Al data og software bliver opbevaret i “skyen” og giver en række fordele.

Ved cloud-løsninger får man:

 • Altid opdateret software
 • Sikkerhed og back-up
 • Færre udgifter til indkøb, opdatering og support
 • Mulighed for at samarbejde med andre i/om dokumenter
 • Altid tilgængeligt software – enten installeret på ens computer eller i en browser

Vores kunders data opbevares på et dansk datacenter underlagt dansk og europæisk lovgivning. Data er sikret og krypteret, og der tages dagligt backup.

Hvis man ønsker at købe et produkt skal man udfylde en kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig for at sikre, at du får den rigtige løsning. Oftest er vores cloud-services en del af en større aftale om levering af eks. webudvikling, hvor hosting er en del af løsningen. Og nogen gange også, at en virksomhed eller organisation skal bruge en løsning til Microsoft Office-pakken og dokumentdeling.

Det er ikke muligt at købe direkte – vi er en B2B-virksomhed – og privatkunder kan ikke umiddelbart købe vores produkter og services.

Nej, vi handler alene med virksomheder og organisationer. Har du spørgsmål hertil er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Vores kunders kommunikationsløsninger fortjener den absolut højeste kvalitet – både indholdsmæssigt, visuelt og teknisk. Vores løsninger er state-of-the-art, og sker i vores lynhurtige og sikre datacenter i Danmark. Hos DIXI.MEDIA får du kvalitet, support og en professionel samarbejdspartner.

Cloud-baseret løsninger har en række fordele. For de fleste forekommer det indlysende, at hosting af websites og mail sker i clouden. Mange er dog ikke helt klar over, at også Microsofts Office-pakke m.m. kan hostes ligesom dokumentmapper på nettet er en mulighed.

Fordelene er dog indlysende. Cloud-abonnement på Office-pakken er billigt, altid opdateret og man kan bruge programmerne i en browser. For slet ikke at tale om support. Og ved at have en sikker cloud-løsning til dokumenter kan man dele og samarbejde om dokumenter. Det giver mere effektivitet.

SIKKERHED

Al data hostet i vores datacenter er efter alle kunstens regler sikret mod nedbrud og hacking. Al trafik kan køre krypteret og det er gratis at installere SSL-certifikat fra Let’s Encrypt. Datacentret er placeret i Danmark og lever op til alle regler om beskyttelse af data (GDPR).

Løbende backup er essentielt for at være sikker på, at et website og mails kan rekonstrueres, hvis uheldet har været ude. Vi foretager daglig backup der gemmes i 21 dage.

HOSTING

Med et state-of-the-art datacenter tilbyder vi en række web- og mailløsninger til virksomheder og organisationer, der kombinerer de optimale kvalitetskrav med nogle af markedets laveste priser.

Datacentret er koblet op med ultra-hurtig dataforbindelse og serverne kører med solidt kraftoverskud. Brugeroplevelsen er derfor mange gange bedre end hvad man ellers finder hos traditionelle hosting-virksomheder.

Vi tilbyder kun professionel hosting-services. Det betyder kort sagt, at vi ikke overfylder vores servere med tusindvis af kunder, der skal deles om den samme lille server og internetforbindelse. Det har betydning for din sides hastighed, responstider og på brugernes oplevelse af din side – men også din ranking og performance hos søgemaskinerne. Derfor er professionel hosting et must-have også af SEO-årsager.

Priser for hosting

PRO

kr.99,-pr.md
 • Oprettelse 99,-
 • INDEHOLDER

PREMIUM

kr.149,-pr.md
 • Oprettelse 99,-
 • INDEHOLDER

MAIL

kr.49,-pr.md
 • Oprettelse 99,-
 • INDEHOLDER
KONTAKT OS NU FOR AT FÅ EN PROFESSIONEL LØSNING

CLOUD-SERVICES

Det er sund fornuft at flytte en række IT-brug ud i clouden. Særligt software og dokumentlagring er fordelagtigt at bruge som service.

Ved køb af abonnement på cloud-baseret services får du sikkerhed og en omkostningseffektiv løsning.

DIXI.MEDIA sælger cloud-baseret Cloud Drive til dokumentdeling og samarbejde, og Remote Backup til automatisk sikkerhedskopiering af computere og netværksdrev.

Priser for cloud-services

CLOUDDRIVE

fra62,-kr. pr.md
 • Oprettelse 99,-

REMOTE BACKUP

fra50,-kr. pr.md
 • Oprettelse 99,-

MICROSOFT CLOUD-SERVICES

DIXI.MEDIA har udvalgt de bedste løsninger fra Microsoft og formidler dem videre til vores kunder til stærke priser. Detr er nu muligt at få en række Microsoft-produkter som cloud-baseret service; Office-pakken med word, Excel, Powerpoint, Outlook osv. Eller Exchange Online, så. al virksomhedens kommunikation kører professionelt.

Optimer dit IT ved at outsource til clouden – det betaler sig!

OFFICE 365 – LØSNINGER OG PRISER

Exchange Online Essentials Business Premium E1 ProPlus E3
Antal brugere Ubegrænset Max 300 Max 300 Max 300 Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset
Office-pakken på op til 5 PC’er / Macs     X X   X X
Office apps på op til 5 tablets og 5 smartphones     X X   X X
Office ProPlus på Citrix-server           X X
Online-udgave af Office   X X X X X X
OneDrive 1 TB   X X X X X X
Exchange (e-mails, kalender, kontakter m.m.) 50 GB 50 GB   50 GB 50 GB   100 GB
Skype for Business   X   X X X X
Sharepoint Online Service   X   X X   X
Yammer   X   X X   X
Office Graph   X   X X   X
Upload og deling af videoer         X   X
App-administration           X X
Business Intelligence           X
Rettighedshåndtering             X

Pris

50,-

63,-

132,-

157,-

101,-

191,-

293,-

* Pris er per måned ex. moms. Tegningsperiode er løbende ét år.
** Oprettelse 99,- gælder for alle produkter.

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

FÅ EN GRATIS KONSULTATION OG EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os