Foto og video i fugleperspektiv

FOTO OG VIDEOOPTAGELSER MED DRONE GIVER HELT NYE MULIGHEDER FOR OVERBLIK OG FORMIDLING

Foto- og videooptagelser fra luften tilfører kommunikation og markedsføring unikke vinkler, som tidligere har været forbeholdt dyre produktioner med anvendelse af fly og helikopter. DIXI.MEDIA hjælper virksomheder og organisationer med fantastiske droneoptagelser.

Droneoptagelser muliggør samtidig en højere fotografisk kvalitet, nærbilleder, vinkler, afstande og hastighed, og meget mere – og er i det hele taget en ny mulighed, der egner sig godt til et væld af opgaver.

DIXI.MEDIA: Droneoptagelser

Priser

Større opgaver aftales individuelt og med afgivelse af tilbud. Ydereligere omkostninger kan tilgå afhængigt af lokation for optagelserne.

Foto

Kr.1499,-eks. moms

Film

Kr.3499,-eks. moms

Foto + Film

Kr.4499,-eks. moms

Hel dag

Kr.10499,-eks. moms

Naturoptagelser

FORMIDLING AF FANTASTISKE LANDSKABER, SÆRLIGE GEOGRAFISKE LOKALITETER OG PITTORESKE OMRÅDER ER EN HELT SÆRLIG DISCIPLIN, DER KRÆVER EN SPECIEL KVALIFICERET OG PROFESSIONEL TILGANG.

DIXI.MEDIA har specialiseret sig i at foretage droneflyvninger- og optagelser på særligt følsomme steder for at forstyre natur og mennesker mindst muligt. Vi anvender specialtilpassede små profesionelle droner med kameraer af ypperste kvalitet. Herudover tager vi i produktionen særligt hensyn til dyreliv og mennesker, og optagelsessteder undersøges grundigt forinden, så produktionen foregår med minimal gene – hvis nogen overhovedet.

SIKKERHEDEN FØRST

NÅR VI FLYVER MED DRONER ER SIKKERHEDEN I CENTRUM - BÅDE OVERFOR MENNESKER, DYR OG BYGNINGER, TEKNISKE INSTALLATIONER M.M., DER KAN VÆRE PROBLEMATISKE SIKKERHEDSMÆSSIGE UDFORDRINGER.

DIXI.MEDIA ER CERTIFICERET AF LUFTFARTSMYNDIGHEDERNE TIL AT FLYVE KOMMERCIELT OGSÅ I BYMÆSSIG BEBYGGELSE, LIGESOM VI ER GODKENDT TIL AT FLYVE MED STORE DRONER.

Høj kvalitet og naturtro gengivelse

Særligt til formidlingsbrug er det essentielt, at materialet er i professionel kvalitet. Når vi foretager droneoptagelser, enten fotos eller video, eller begge dele, så sker det i maksimal billedkvalitet. Du får altså ikke bare grynede film og billeder - alt er krystalklart med fine detaljer og naturtro gengivelse.

Efterredigeringen foregår i et professionelt miljø og kvaliteten er helt i top. Vi leverer foto- og videomateriale i forskellige formater til brug for forskellige behov - både web og print.

KONTAKT OS OM DIN DRONEOPGAVE

Mange muligheder

DRONEOPTAGELSER KAN ANVENDES I MANGE ANDRE SAMMENHÆNGE. INSPEKTION AF BYGNINGER, INSTALLATIONER OG ANDRE STEDER, DER ER SVÆRT FREMKOMMELIGE, ER INDLYSENDE OPGAVER FOR EN DRONE.

Droneoptagelser ved jordudstykning og byggeri giver et anderledes og værdifuldt blik på byggeprojekter.

Ejendomsmæglere kan ved salg give et unikt overblik over ejendomme og grunde, og dermed bidrage på attraktiv vis til salgsprocessen.

Muligheden for livestreaming er også særdeles praktisk ved ulykker, eftersøgninger m.m., hvor DIXI.MEDIA kan bistå myndigheder m.fl. i deres opgaveløsning.

Eyecandy - billeder taget med drone

VIL DU HA' MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os