VIDEOPRODUKTION

PROFESSIONEL PRODUKTION AF FILM & VIDEO

En af vores største styrker er en dybtgående forståelse af historiefortælling. Vi skaber produktvideoer, videoguider, branded indhold, SoMe-videoer, præsentationsvideoer og meget andet. Som mediebureau er vi stolte over at producere velformede fortællinger, der involverer og leverer reel værdi for publikum.

SoMe- & Promo-film

kr4995eks. moms
  • Indeholder

FOTOGRAFERING

PROFESSIONEL FOTOGRAFERING

Også fotografering kræver et skarpt blik for fortællingen i billedet; uanset om det er portrætter, livsstil, mad, rejser, produkter, interiør, fotoreportage, børn, bryllup, events eller landskabsfotografering m.m. – vi tænker værdi, kvalitet og gode resultater.

Skal du bruge fotos med professionel kvalitet, der formår at formidle dén historie du gerne vil have ud, så er DIXI.MEDIA din foretrukne samarbejdspartner.

DRONEOPTAGELSER

VIS TINGENE FRA EN ANDEN VINKEL MED UNIKKE FOTOS OG FILM TAGET FRA LUFTEN.

Foto- og videooptagelser fra luften tilfører kommunikation og markedsføring unikke vinkler, som tidligere har været forbeholdt dyre produktioner med anvendelse af fly og helikopter. Vi laver fantastiske droneoptagelser, der med fordel kan supplere almindelig film og fotos.

Droneoptagelser sker med professionel fotografisk kvalitet og vi har specialiceret os i cinematografisk udtryk. Vi tilbyder top-professionel produktion og post-produktion.

DIXI.MEDIA er certificeret droneoperatør med tilladelse til at flyve i bymæssig bebyggelse med små, mellemstore og store droner. Ved flyvning i særligt følsomme områder anvender vi små og ekstremt støjsvage droner med exceptional kvalitet.

VIL DU HA’ MÆLK I KAFFEN?

GRATIS & UFORPLIGTENDE RÅDGIVNING MED EN GOD KOP KAFFE

Kontakt os