vi transformerer GODE ideer til FANTASTISKE digitale produkter!

Vi skaber effektive løsninger på forretningsudfordringer gennem strategi, teknologi, designtænkning og god gammeldags kreativitet.

skal vi SAMARBEJDE?

Har du et projekt i tankerne som du gerne vil arbejde sammen om? Kontakt os og fortæl om dit projekt.

KONTAKT OS

HVAD GØR OS TIL ET SÆRLIGT PR & MEDIEBUREAU?

KONTAKT OS LÆS OM OS

DIXI er et ambitiøst PR & mediebureau, innovationshus, webbureau, fotostudie, kommunikationsvirksomhed m.m. – og vi er på mange måder et kommunikations- og mediemæssigt bureau of change – forandringsagenter på en mission for at hjælpe vores kunder til at maksimere deres performance i en krævende verden.

Vi skaber de forandringer, der er nødvendige for at vores kunder kan være på forkant med morgendagens forretningsmæssige udfordringer. Det gælder kommunikation, strategi, produktudvikling, digitalisering, web, organisation og ledelse.

Tænk på DIXI som din helt egen toptunede PR og mediepartner. Vi hjælper dig effektivt, så du kan koncentrere dig om din virksomheds kerneopgaver.

idé, Strategi, design & udvikling

Vi håndterer alle opgaver med en unik tilgang og kreativ tænkning.

DIXI er sat i verden for at hjælpe vores kunder med at præstere og maksimere deres impact.

Vi er her for at gøre en forskel i en verden, der kalder på virksomheder, der har modet til at gå forrest, er engageret i samfundets udvikling og tager initiativ til forandringer.

Vi udfordrer på strategi, kommunikation, forretningsudvikling og ledelse – og vi finder effektive løsninger på udfordringer gennem strategisk innovation, digitalisering, designtænkning og god gammeldags kreativitet.

Vi stræber efter at gøre en forskel for vores kunder, så de oplever reel værdiskabelse i deres virksomhed.

Vi arbejder ud fra fire pejlemærker, der gennemsyrer alt vi laver:

Integritet: Fordi vi har brug for at kunne se os selv og vores kunder i øjenene.

Ansvar: Fordi vi går hele vejen for vores kunder og vores kunder skal kunne føle sig trygge ved at lægge medie- og udviklingsopgaver hos os.

Mod: Fordi fantastiske innovative løsninger kræver nytænkning og modet til at gå nye veje – og til at udfordre når det er på sin plads.

Engagement: Fordi vores kunder skal mærke, at vi er oprigtigt interesseret i dem, deres udfordringer og deres behov for professionelle løsninger.

ANBEFALINGER FRA KUNDER

Vi samler vi på tilfredse kunder – og vi stopper ikke opgaverne før de store smil kommer frem.

Vi giver de allerbedste anbefalinger!

DIXI har bistået os med at designe og producere vores helt fantastiske hjemmeside!! Siden er gennemarbejdet ned til mindste detalje med stor professionalisme – fra grafik til layout og billedbehandling m.m.

Vi har meget stor glæde af løbende at samarbejde og sparre med DIXI, omkring vores virksomheds kommunikation, markedsføring, ledelse og forretningsudvikling. Vi giver derfor DIXI de allerbedste anbefalinger!

Pia & Claus / Traktørstedet

Jeg blev behandlet med pli og professionalisme

DIXI har lavet en meget flot og personlig hjemmeside til mig, der også har inkluderet fotografering og video.

DIXI var både lydhøre og udfordrede mig med, hvordan en meget personlig hjemmeside kan se ud. Jeg fik præsenteret muligheder og blev behandlet med pli og professionalisme. Min hjemmeside er flot og meget ”mig”!

Lene Vestergård / Skuespiller, dramatiker & instruktør

ANBEFALINGER FRA KUNDER

Vi samler vi på tilfredse kunder – og vi stopper ikke opgaverne før de store smil kommer frem.

Vi er blevet ledt ind i den digitale verden

DIXI leverer stærke løsninger til web, hosting, markedsføring og kommunikation, som vi har haft stor glæde af.

Unit One er med DIXI blevet ledt ind i den digitale verden. Konverteringen fra traditionel markedsføring til digital er en proces vi ikke ville kunne klare uden virkelig professionel hjælp fra DIXI

Per Ove Poulsen / Unit One

DIXI leverede et fantastisk stykke arbejde

I forbindelse med opstart af mit firma, havde jeg behov for hjælp til opsætning af hjemmeside, samt kommunikations- og ledelsesrådgivning. DIXI leverede et fantastisk stykke arbejde ved bl.a. hurtigt at sætte sig i mit sted.

DIXIs erfaring og viden indenfor området, gør at jeg til enhver tid, på det varmeste, kan anbefale dem til andre.

Søren Seldrup / JURITAS