DIGITAL MARKETING – NÅR DIT WEBSITE ER NÅLEN I HØSTAKKEN

VI HJÆLPER MED AT ØGE TRAFIKKEN PÅ DIT WEBSITE

Digital marketing handler bl.a. om SEO (Search Engine Optimization) og SEM (Search Engine Marketing), sociale medier, nyhedsbreve, foto/videomarkedsføring, webanalyser og meget mere.

Desværre er det ikke nok at have et flot website med lækre billeder, interessante tekster og spændende indhold. Hvis dine potentielle kunder ikke finder frem til dit website, så køber de ikke dine produkter eller ydelser. Så enkelt er det!

Hvor SEO handler om at ranke højt i søgeresultater så handler SEM  om, hvordan du kan købe annoncer for at skabe trafik til dit site og dermed øge dit potentielle salg.

SEO handler også om websitets tekniske opsætning, valg af CMS-løsning, organisering af indhold og meget mere. Det er nødvendigt at fokusere og optimere både SEO og SEM.

På sociale medier er der mange og gode muligheder for at gøre din virksomhed synlig og dermed rigtig gode muligheder for at øge dit salg. Marketing på sociale medier kan gøres meget målrettet til lige præcis de personer du ønsker skal se dine produkter eller ydelser.

DIXI hjælper med lave den mest optimale digitale marketing, så du får mere trafik til dit website.

RÅDGIVNING OM DIGITAL MARKETING

Kontakt os nu for at høre, hvordan du bruger digital marketing optimalt for at forbedre din virksomheds online performance.

KONTAKT OS

DET KAN VI HJÆLPE MED

Vi hjælper med at skabe mere trafik til dit website – og dermed optimere muligheden for at øge salg og opmærksomhed.

HVORFOR OS?

Vi udfordrer dig og din virksomhed proaktivt og vi hjælper med at opnå ønskede resultater. Forvent mere end normalt.

Vi er professionelle og har cutting edge viden om kommunikation, ledelse, udvikling, medier og webudvikling.

Hør vores kunder – de kan bedst forklare, hvorfor vi har gjort en forskel for dem.

LÆS MERE OM OS